Projects/Geld inzamelactie Space3

From Hackerspace Amersfoort
Jump to: navigation, search


NoPicture.png
Project Geld inzamelactie Space3.
Name Geld inzamelactie Space3.
Start 2018/01/15
End
Contact Tjempie
Website
Information Als eerste stap is mij gevraagd om te inventariseren wat we nog zouden willen hebben waarvoor niet de financiรซle middelen voor hebben.

Vervolgens zal ik jullie allemaal willen vragen, als je dat al niet hebt gedaan, om een steen bij te legen om ook deze projecten uit te kunnen voeren.

Status Alpha

De reden

Het bestuur van bitlair heeft een goed werk verricht met het vinden van space3. De ruimte is fantastisch vinden jullie ook niet?

Echter in de afgelopen periode heb ik meerdere malen te horen gekregen dat voor bepaalde projecten niet genoeg of geen geld beschrikbaar is/was. Wat jammer is, maar wel begrijpelijk.

Het doel

Ik zou het persoonlijk jammer vinden als we niet het onderste uit de kan kunnen hallen door geld gebrek. Vandaar deze campagne om voor de die dingen alsnog geld bij elkaar te krijgen.

De besteding

Per project kan je straks aangeven waaraan je je geld aan wil besteden.

Daarnaast hoop ik ook we geld kunnen krijgen uit sponsering van 3de. Ik moet dat nog verder uitwerken hoe dat gaat. Wordt vervolgd.

De projecten

Heb je zelf de afgelopen maanden een goed idee gehad waarvoor niet direct geld voor is. Maar wat wel een breed draagvlak voor is? Zet het hieronder en maak hiervoor ook zo nodig een nieuw project aan. Ook projecten die je al gestart bent kun je hier alsnog vermelden.

De lijst

- Meubilair
- 3d printer wandmeubel
- Stofhok 3.1
- lasersnijder besturing
- Fotolijsten voor de gang
...