Events/11-02-26

From Hackerspace Amersfoort
< Events(Redirected from Meetings/11-02-26)
Jump to: navigation, search


Start 2011-02-26 14:00
End 2011-02-27 00:00
Location Hack42, Broekstraat 18, Arnhem

Na bijna een jaar zoeken is het dan eindelijk zo ver. Hack42 heeft vanaf 1 februari 2011 een overeenkomst gesloten met het Slak, wat inhoudt dat we de beschikking hebben over een ruimte van 200 m2 in een pand aan de Broekstraat 18 in Arnhem (vlakbij het Airborneplein en makkelijk te bereiken met het OV). Natuurlijk zijn we meteen begonnen met verbouwen, inrichten en verfraaien. De ruimte is inmiddels ingedeeld in een bankenzaal voor presentaties, een comfortabele zithoek met bar, drie werkplaatsen en een opslagruimte. Verder zal onze museumcollectie er een plek vinden en mogelijk ook een studio voor geluidbewerking en het maken van radio.

We zijn natuurlijk erg blij met deze voortgang en hopen deze ruimte nog lang te kunnen benutten. Daarom willen we de ingebruikname luister bijzetten met een knallend openingsfeest op zaterdag 26 Februari! De planning is nog niet helemaal rond, maar het programma komt er waarschijnlijk als volgt uit te zien:

  • Inloopborrel 14:00 uur
  • Officiรซle opening 15:00 uur
  • Rondleidingen en andere activiteiten 15:30 uur
  • BBQ (7 euro pp) en Muziek vanaf 17:30 uur (neem je eigen alcoholische dranken mee)

We zouden het erg leuk vinden als je met ons mee komt feesten! Omdat we graag rekening willen houden met het aantal aanwezigen, willen we je vragen aan ons door te geven of je erbij bent. Zet je (nick)name op de wiki [1] of meld je via feest@hack42.nl en laat gelijk weten of je ook meedoet met de BBQ (en of je voorkeur hebt voor vlees/vis/vega). Ben je de 26e verhinderd of duurt het je te lang? Dan kun je natuurlijk ook op een ander moment even binnenlopen! Op onze website [2] is te zien of er deelnemers aanwezig zijn.

Ken je nog meer mensen die geinteresseerd zijn in een project als Hack42? Stuur de uitnodiging door, zodat ze het feest niet hoeven te missen! Wil je iets leuks voor ons meenemen maar weet je niet wat? Op de wiki [1] plaatsen wij een verlanglijstje van gereedschappen/nonfood consumables die we goed kunnen gebruiken (componenten etc.). Heb je iets over en staat het niet op de lijst, schroom dan niet een mail te sturen!

[1] https://hack42.nl/wiki/index.php/Openingsfeest [2] http://hack42.nl/

Tot ziens op 26 februari!