Route

From Hackerspace Amersfoort
Revision as of 19:46, 24 June 2024 by AK47 (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Per OV

Amersfoort CS is het beste station om via te reizen. Via dit station vertrekken ongeveer 4x/uur treinen in de richtingen van Utrecht, Hilversum, Apeldoorn, Barneveld en Zwolle.

Vervolgens kan je met buslijn 1 voor de deur bij halte Argonweg uitstappen. Deze bus heeft wat aparte tijden vanwege de route door het industrieterrein. Check of de tijd die je in gedachte hebt ook een bus heeft gepland!

Eventueel is het ook mogelijk om een OV-Fiets te nemen vanaf CS, het fietstochtje is ongeveer 12 minuten.


Per Auto

Bitlair is goed bereikbaar met de auto

Parkeren

Gratis parkeren is mogelijk naast de space. Ten westen van het pand is een ruime parkeerplaats waar wij gebruik van mogen maken; maar laat hier graag de zuid-zijde vrij ivm laden/lossen van de vrachtwagen van de winkel (Vihamij) 's avonds. Graag beginnen met parkeren aan de noord-zijde van het terrein. Graag niet parkeren direct vooraf aan de Vihamij (zuid-zijde).

Aan de oostkant op straat is ook toegestaan voor zover hier plek is. Let wel op dat er aan deze kant vrachtwagens draaien over de weg. Ons is verteld dat deze vrachtwagens wel eens een bocht te ruim nemen en schade rijden, dus overweeg om niet tegenover deze oprit te parkeren.

Kom je van binnen Amersfoort en heb je weinig bij je? Overweeg met de fiets te gaan :)