Nieuws/PizzaAndBurgers

From Hackerspace Amersfoort
Jump to: navigation, search


2014/12/03 - Aanstaande zondag 7 December is er weer repaircafe bij Bitlair Deze keer gecombineerd met een speciale Pizza en Burger fundraise actie. We willen graag een dak op het fietsenhok (voor de deur van Bitlair) zodat we droog kunnen BBQ’en. Dat de fietsen van de juniorleden van DJO dan ook meteen droog staan is bijzaak natuurlijk ;-)

We willen graag proberen 500 euro op te halen en daarom gaan we pizza’s en burgers verkopen.halve pizza wordt iets van 5 euro en een dikke Hobbybob’s Burger ook ;-) Heel waarschijnlijk ga ik zelf ook sateetjes maken, portie sate iets van 3 a 4 euro. Maar meer mag altijd, als we het doel maar halen ;-)

Een deel van het geld is dus voor ingredienten de rest gaat in de pot voor de golfplaten. We willen daarop ook de 2 zonnepanelen die we hebben monteren.

Dus komt allen, eerst hadden we alleen van 14.00u tot 17.00u gezegd, we hebben het nu verlengd, maar als je er rond 16.30u bent hebben we (hopelijk) nog hamburgers. Zegt het voort en schreeuw het van de daken! We willen nu eindelijk ons fietsenhok dicht maken (dat armoedige zeiltje moet nu echt eens weg…)

Kom dus allemaal, neem vrienden, vriendin, vrouw, vader moeder en andere familie vage vrienden en kennissen mee! Tevens is bitlair geopend, dus voor, tijdens of na het eten even uitbuiken in de space behoort allemaal tot de mogelijkheden.